ВСП КФКРГ НУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 20
БМ
15
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 135
БМ
75
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 56
БМ
25
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 8
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 3
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Заяв 80
БМ
20
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Заяв 10
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 2
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 2
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 15
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 4
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 4
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Заяв 30
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Заяв 1
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 4
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 1
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 1
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 1
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Заяв 1
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Заяв 1
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 2
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Заяв 1
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|||||||
Енергетичне машинобудування Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа Економіко-технічне відділення
Заяв 0
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
1р 10м
|