-
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Готельно-ресторанна справа Фаховий коледж Київського університету культури
Заяв 25
БМ
—
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа Фаховий коледж Київського університету культури
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 7м
|
|
Готельно-ресторанна справа Фаховий коледж Київського університету культури
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|
Готельно-ресторанна справа Фаховий коледж Київського університету культури
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Готельно-ресторанна справа Фаховий коледж Київського університету культури
Заяв 5
БМ
—
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|
Готельно-ресторанна справа Фаховий коледж Київського університету культури
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
7м
|
|
Готельно-ресторанна справа Фаховий коледж Київського університету культури
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
8м
|
|
Готельно-ресторанна справа Фаховий коледж Київського університету культури
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
9м
|
|
Готельно-ресторанна справа Фаховий коледж Київського університету культури
Заяв 2
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
10м
|