ВСП «ЖТЕФК ДТЕУ»
| Спеціальність | Складові конк. балу | 
|---|---|
| Підприємництво та торгівля  Підриємництва, торгівлі та маркетингу 
                                    Товарознавство та комерційна діяльність                                 
                                Заяв 3
                                БМ
                                                                            —
                                    								
                                ВМ
                                    30								
                                                                    Контракт
                                        30								
                                                            Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
                            •
                            1р 5м | |
| Підприємництво та торгівля  Підриємництва, торгівлі та маркетингу 
                                    Товарознавство та комерційна діяльність                                 
                                Заяв 1
                                БМ
                                                                            —
                                    								
                                ВМ
                                    30								
                                                                    Контракт
                                        30								
                                                            Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
                            •
                            1р 4м | |
| Харчові технології  Ресторанного та туристичного бізнесу 
                                    Виробництво харчової продукції                                 
                                Заяв 1
                                БМ
                                                                            —
                                    								
                                ВМ
                                    20								
                                                                    Контракт
                                        20								
                                                            Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
                            •
                            1р 10м | |
| Харчові технології  Ресторанного та туристичного бізнесу 
                                    Виробництво харчової продукції                                 
                                Заяв 0
                                БМ
                                                                            —
                                    								
                                ВМ
                                    20								
                                                                    Контракт
                                        20								
                                                            Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
                            •
                            1р 9м |