Зачекайте...

ТФКХТТ

Спеціальність
Маркетинг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 30 БМ 20 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 2 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Підприємництво та торгівля
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 32 БМ 16 ВМ 48 Контракт 48
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Підприємництво та торгівля
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 1 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 35 БМ 25 ВМ 35 Контракт 35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 23 БМ 15 ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 3 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 2 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Готельно-ресторанна справа
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 33 БМ 20 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 1 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 12 БМ 2 ВМ 7 Контракт 7
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Маркетинг
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 1 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Підприємництво та торгівля
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 41 БМ 10 ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Підприємництво та торгівля
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 11 БМ ВМ 15 Контракт 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 48 БМ 26 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 14 БМ 7 ВМ 7
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 4 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 4 БМ ВМ 4 Контракт 4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Готельно-ресторанна справа
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 34 БМ 7 ВМ 17 Контракт 17
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 3 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Підприємництво та торгівля
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Підприємництво та торгівля
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 2 БМ 2 ВМ 4 Контракт 4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Заяв 0 БМ ВМ 13 Контракт 13
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Готельно-ресторанна справа
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 0 БМ ВМ 1 Контракт 1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа
Відділення готельно-ресторанного бізнесу та підприємництва
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м

Конкурсні пропозиції Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі (ТФКХТТ) у 2023 році