Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 7 • К 7
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Інноваційні технології ресторанного бізнесу та здорового харчування
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Погоріла Д. Я. 156.600 Допущено 134 100 183
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 100
  • Фахове випробування: 183
2 Гаташвілі О. Ю. 57.400 Відмова 148 139
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 139
3 Куцак Р. Ю. 51.200 Відмова 100 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 156