Зачекайте...

181 Харчові технології

ФЕБХІПТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 15 • БМ 3 • К 12
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 2.33
readiness_score 137.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології м’ясних і рибних продуктів
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 3
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рись М. О. Пр. 1 176.200 Рекомендовано (б) 143 162 192
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 143
  • ТЗНК: 162
  • Фахове випробування: 192
done
2 Сивак С. С. Пр. 1 171.400 Рекомендовано (б) 116 168 191
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 168
  • Фахове випробування: 191
done
3 Кравченко О. О. Пр. 1 170.800 Рекомендовано (б) 130 139 195
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 139
  • Фахове випробування: 195
done
4 Реус О. Г. Пр. 1 170.800 Допущено 130 139 195
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 139
  • Фахове випробування: 195
5 Чвальов О. О. Пр. 1 165.400 Допущено 134 159 178
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 159
  • Фахове випробування: 178
6 Яровенко Д. В. Пр. 1 163.800 Допущено 137 130 184
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 130
  • Фахове випробування: 184
7 Ященко Л. С. Пр. 2 148.000 Допущено 116 156 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 156
8 Романенко О. І. К 108.000 Відмова 180
  • Фахове випробування: 180