Зачекайте...

181 Харчові технології

ФЕБХІПТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 15 • БМ 3 • К 12
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 2
readiness_score 137.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 3
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 51-6952810 Є. В. Пр. 1 183.600 Рекомендовано (б) 177 147 198
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 177
  • ТЗНК: 147
  • Фахове випробування: 198
done
2 Ровінська А. О. Пр. 1 178.000 Рекомендовано (б) 148 151 197
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 151
  • Фахове випробування: 197
done
3 Фесенко Д. О. Пр. 1 136.400 Рекомендовано (б) 130 153 133
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 153
  • Фахове випробування: 133
done
4 Карагяур І. А. Пр. 2 138.400 Допущено 150 125 139
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • ТЗНК: 125
  • Фахове випробування: 139
5 Плєшков Є. О. Пр. 1 138.200 Допущено 148 168 125
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 168
  • Фахове випробування: 125
6 Гребньов О. Р. Пр. 1 132.600 Допущено 140 139 128
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 139
  • Фахове випробування: 128