Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 23
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Костецький В. Г. 0.000 До наказу (к) done
2 Врублевський Д. М. 0.000 Допущено
3 Караман О. Я. 0.000 Допущено
4 Сенів Л. М. 0.000 Допущено
5 Чикут П. Д. 0.000 Допущено
6 Щибрик О. Ю. 0.000 Допущено
7 Мордись С. А. 0.000 Допущено
8 Бучко О. Б. 0.000 Допущено
9 Гаврилів В. В. 0.000 Допущено
10 Печарський М. В. 0.000 Допущено
11 Прухницький Т. Я. 0.000 Допущено
12 Коваль І. Є. 0.000 Допущено
13 Балюк П. Б. 0.000 Допущено
14 Березюк А. Я. 0.000 Допущено
15 Довгань О. В. 0.000 Допущено
16 Костів Я. С. 0.000 Допущено
17 Рибак В. Б. 0.000 Допущено
18 Грицьків В. І. 0.000 Допущено
19 Звозда Г. Р. 0.000 Допущено
20 Когут Ю. Ю. 0.000 Відмова
21 Неймет Ю. Ф. 0.000 Відмова
22 Височанський Т. О. 0.000 Відмова
23 Перетятко Б. Б. 0.000 Відмова