ВСП ЛФКХТБ НУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 35
БМ
n/a
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля Торгово-економічне
Заяв 64
БМ
n/a
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля Торгово-економічне
Заяв 3
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 33
БМ
n/a
ВМ
18
Контракт
18
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 32
БМ
n/a
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 28
БМ
n/a
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 4
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Туризм і рекреація Торгово-економічне
Заяв 42
БМ
n/a
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Туризм і рекреація Торгово-економічне
Заяв 6
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 25
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 24
БМ
n/a
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля Торгово-економічне
Заяв 32
БМ
n/a
ВМ
8
Контракт
8
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля Торгово-економічне
Заяв 26
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 54
БМ
n/a
ВМ
7
Контракт
7
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 40
БМ
n/a
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 35
БМ
—
ВМ
4
Контракт
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 34
БМ
n/a
ВМ
11
Контракт
11
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 25
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 23
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Туризм і рекреація Торгово-економічне
Заяв 45
БМ
—
ВМ
4
Контракт
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Туризм і рекреація Торгово-економічне
Заяв 35
БМ
n/a
ВМ
4
Контракт
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 54
БМ
—
ВМ
12
Контракт
12
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Облік і оподаткування Торгово-економічне
Заяв 51
БМ
n/a
ВМ
16
Контракт
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля Торгово-економічне
Заяв 78
БМ
n/a
ВМ
19
Контракт
19
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля Торгово-економічне
Заяв 72
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 110
БМ
—
ВМ
19
Контракт
19
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 94
БМ
—
ВМ
11
Контракт
11
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 93
БМ
—
ВМ
18
Контракт
18
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 75
БМ
n/a
ВМ
14
Контракт
14
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 71
БМ
n/a
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 51
БМ
n/a
ВМ
4
Контракт
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Туризм і рекреація Торгово-економічне
Заяв 89
БМ
—
ВМ
24
Контракт
24
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Туризм і рекреація Торгово-економічне
Заяв 37
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 5м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 5м
|
|||||||
Туризм і рекреація
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 5м
|