Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 1 • К 1
Заяв 25
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Довгань О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Печарський М. В. 0.000 Допущено
3 Прухницький Т. Я. 0.000 Допущено
4 Мордись С. А. 0.000 Допущено
5 Мидловець С. Є. 0.000 Допущено
6 Бойко І. Ю. 0.000 Допущено
7 Врублевський Д. М. 0.000 Допущено
8 Андрунів Д. В. 0.000 Допущено
9 Чикут П. Д. 0.000 Допущено
10 Гнидин Б. І. 0.000 Допущено
11 Шарапа В. Р. 0.000 Допущено
12 Труфанов Г. О. 0.000 Допущено
13 Климків М. С. 0.000 Допущено
14 Добрянська Д. Б. 0.000 Допущено
15 Пецеляк В. А. 0.000 Допущено
16 Шевчук Н. М. 0.000 Допущено
17 Раздумін В. О. 0.000 Допущено
18 Звозда Г. Р. 0.000 Допущено
19 Костів Я. С. 0.000 Допущено
20 Волосячик Я. С. 0.000 Відмова
21 Гаврилів В. В. 0.000 Відмова
22 Неймет Ю. Ф. 0.000 Відмова
23 Корзун М. І. 0.000 Відмова
24 Височанський Т. О. 0.000 Відмова
25 Перетятко Б. Б. 0.000 Відмова