Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки молока
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 1.33
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Репін Р. С. 166.000 Рекомендовано (к) 145 180
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 145
  • Фахове випробування: 180
2 Хомич О. В. 154.800 Рекомендовано (к) 189 132
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 189
  • Фахове випробування: 132
3 Кладій Ю. О. 126.400 Рекомендовано (к) 130 112 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 112
  • Фахове випробування: 130
4 Гроголь А. О. 125.200 Рекомендовано (к) 116 108 134
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 108
  • Фахове випробування: 134
5 Літвінчук Д. В. 124.200 Рекомендовано (к) 116 130 125
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 130
  • Фахове випробування: 125