Зачекайте...

181 Харчові технології

ФЕБХІПТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 6 • К 6
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології м’ясних і рибних продуктів
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сивак С. С. 171.400 Допущено 116 168 191
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 168
  • Фахове випробування: 191
2 Ященко Л. С. 148.000 Допущено 116 156 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 156
3 Романенко О. І. 108.000 Відмова 180
  • Фахове випробування: 180