Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 3р 5м
ВМ 4 • БМmax 4
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Черній І. Ю. Пр. 1 152.184 До наказу (б) 171 137 147
  • Українська мова: 171
  • Математика: 137
  • Історія України: 147
  • ГК: 1.02
done_all
2 Мікушова Д. С. Пр. 1 140.964 До наказу (б) 144 134 140
  • Українська мова: 144
  • Математика: 134
  • Історія України: 140
  • ГК: 1.02
done_all
3 Лосіна Я. І. Пр. 5 138.300 До наказу (к) 137 140 136
  • Українська мова: 137
  • Математика: 140
  • Історія України: 136
done_all
4 Семенюк Ю. О. Пр. 1 130.152 Відхилено (к) 138 114 146
  • Українська мова: 138
  • Математика: 114
  • Історія України: 146
  • ГК: 1.02