Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
7. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
7. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
7. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
7. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Руда О. В. 144.250 Відмова 149 140 145 147
  • Українська мова: 149
  • Математика: 140
  • Історія України: 145
  • Географія: 147
2 Кухар Н. Р. 137.667 Відмова 143 131 138 146
  • Українська мова: 143
  • Математика: 131
  • Історія України: 138
  • Біологія: 146
3 Кнап В. М. 125.917 Відмова 138 115 127 134
  • Українська мова: 138
  • Математика: 115
  • Історія України: 127
  • Українська література: 134