Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 2 • БМmax 2
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 150.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 6
  • Конкурс на бюджет: 0.8
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2023 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пушкаренко Є. С. Пр. 3 171.842 Відмова 154 168 152
  • Українська мова: 154
  • Математика: 168
  • Історія України: 152
  • РК: 1.07