Зачекайте...

181 Харчові технології

ФЕБХІПТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 6 • К 6
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ровінська А. О. 178.600 Допущено 148 151 198
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 151
  • Фахове випробування: 198
2 Фесенко Д. О. 140.600 Допущено 130 153 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 153
  • Фахове випробування: 140