Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМСМТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 10 • БМ 2 • К 8
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Крафтові харчові технології
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ткачук В. В. К 195.600 Допущено 195 196
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 195
  • Фахове випробування: 196
2 Грисюк В. І. Пр. 1 136.600 Допущено 130 139 138
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 139
  • Фахове випробування: 138
3 Грисюк В. І. К 53.800 Скасовано (втрата пріор.) 130 139
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 139
4 Яскевич Б. О. К 47.800 Відмова 100 139
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 139