Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Владиченко В. О. 137.602 До наказу (к) 133 125 131
  • Українська мова: 133
  • Математика: 125
  • Історія України: 131
  • РК: 1.07
done_all
2 Чобатаренко А. А. 155.150 Деактивовано (зарах. на б) 160 136
  • Українська мова: 160
  • Математика: 136
  • РК: 1.07
3 Фірсова С. І. 153.099 Деактивовано (зарах. на б) 140 145 141 145
  • Українська мова: 140
  • Математика: 145
  • Історія України: 141
  • Географія: 145
  • РК: 1.07
4 Стеценко В. В. 140.438 Деактивовано (зарах. на б) 146 131 136 105
  • Українська мова: 146
  • Математика: 131
  • Історія України: 136
  • Українська література: 105
  • РК: 1.07