Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 3 • К 3
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чернат С. В. 138.600 Допущено 120 151
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 120
  • Фахове випробування: 151