КТГГ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Право Відділення бакалаврату
Заяв 1
БМ
—
ВМ
7
Контракт
7
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа Відділення бакалаврату
Заяв 4
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 10м
|
|
Туризм і рекреація Відділення бакалаврату
Туризм
Заяв 1
БМ
—
ВМ
6
Контракт
6
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 10м
|
|
Право Відділення бакалаврату
Заяв 4
БМ
—
ВМ
6
Контракт
6
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа Відділення бакалаврату
Заяв 13
БМ
—
ВМ
20
Контракт
20
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|
Туризм і рекреація Відділення бакалаврату
Туризм
Заяв 4
БМ
—
ВМ
4
Контракт
4
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа Відділення бакалаврату
Заяв 0
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Бакалавр (на основі:Бакалавр)
•
2р 10м
|
|
Туризм і рекреація Відділення бакалаврату
Туризм
Заяв 0
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Бакалавр (на основі:Бакалавр)
•
2р 10м
|
|
Облік і оподаткування Права і економіки
Заяв 2
БМ
—
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Підприємництво та торгівля Підприємництва та інформаційних технологій
Заяв 0
БМ
—
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Право Права і економіки
Заяв 7
БМ
—
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Харчові технології Ресторанного господарства
Заяв 3
БМ
—
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа Туристичного і готельного обслуговування
Заяв 11
БМ
—
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа Ресторанного господарства
Заяв 8
БМ
—
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Туризм і рекреація Туристичного і готельного обслуговування
Туризм
Заяв 10
БМ
—
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|