РКЕПФК
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Облік і оподаткування Заочне відділення
Заяв 3
БМ
—
ВМ
20
Контракт
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Облік і оподаткування Заочне відділення
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Облік і оподаткування Заочне відділення
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок Заочне відділення
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 2
БМ
—
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок Заочне відділення
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок Заочне відділення
Фінанси, банківська справа та страхування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Підприємництво та торгівля Заочне відділення
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 4
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Підприємництво та торгівля Заочне відділення
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Підприємництво та торгівля Заочне відділення
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології Заочне відділення
Заяв 0
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології Заочне відділення
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Харчові технології Заочне відділення
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|
Готельно-ресторанна справа Заочне відділення
Заяв 5
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа Заочне відділення
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Готельно-ресторанна справа Заочне відділення
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|