Чернігівський кооперативний фаховий коледж
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Підприємництво та торгівля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
1р 8м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
1р 9м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
1р 10м
|
|||||||
Право
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 8м
|
|||||||
Право
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 9м
|
|||||||
Право
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 3м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 5м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 5
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Заяв 7
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|||||||
Право
Заяв 5
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Право
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 8м
|
|||||||
Право
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 2
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 3м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 3м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 3м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 1
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 8м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 8м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 9м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 8м
|
|||||||
Право
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 8м
|
|||||||
Право
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 9м
|
|||||||
Право
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 3м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
1р 8м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
1р 10м
|