Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 20
Заяв 15
/ Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гусар П. І. 0.000 Зареєстровано
2 Карп`як В. М. 0.000 Зареєстровано
3 Пазяк Х. В. 0.000 Зареєстровано
4 Чмир Ю. Б. 0.000 Зареєстровано
5 Заяць В. В. 0.000 Зареєстровано
6 Журба А. М. 0.000 Зареєстровано
7 Білецька Д. І. 0.000 Зареєстровано
8 Касіян В. Ф. 0.000 Зареєстровано
9 Фрис Б. М. 0.000 Зареєстровано
10 Васьо О. С. 0.000 Зареєстровано
11 Балонін М. Б. 0.000 Зареєстровано
12 Радоманський Ю. Р. 0.000 Зареєстровано
13 Мідик М. В. 0.000 Зареєстровано
14 Байдала Т. В. 0.000 Зареєстровано
15 Підцерковний А. М. 0.000 Зареєстровано