Зачекайте...

ВСП "ЛФКХПП НУХТ"

Спеціальність
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 32 БМ n/a ВМ 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 9м
Маркетинг
Заяв 85 БМ n/a ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 9м
Маркетинг
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 51 БМ n/a ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 12 БМ n/a ВМ 16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 31 БМ n/a ВМ 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 16 БМ n/a ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 15 БМ n/a ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 61 БМ n/a ВМ 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 9м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 18 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Маркетинг
Заяв 21 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Маркетинг
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 11 БМ n/a ВМ 6 Контракт 6
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 17 БМ n/a ВМ 14
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 17 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 15 БМ n/a ВМ 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 15 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 27 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 3 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 3 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ "Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій" (ВСП "ЛФКХПП НУХТ") у 2025 році