ВСП "ЛФКХПП НУХТ"
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 32
БМ
n/a
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 85
БМ
n/a
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 51
БМ
n/a
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 12
БМ
n/a
ВМ
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 31
БМ
n/a
ВМ
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 16
БМ
n/a
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 15
БМ
n/a
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 61
БМ
n/a
ВМ
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 18
БМ
n/a
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 21
БМ
n/a
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 11
БМ
n/a
ВМ
6
Контракт
6
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 17
БМ
n/a
ВМ
14
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 17
БМ
n/a
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 15
БМ
n/a
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 15
БМ
n/a
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 27
БМ
n/a
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 3
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 3
БМ
—
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|