Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 20
Заяв 17
/ Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Головата О. В. 183.000 Зареєстровано 145 148 147 145
  • Українська мова: 145
  • Математика: 148
  • Історія України: 147
  • Географія: 145
2 Гладка А. М. 168.000 Зареєстровано 144 126 134
  • Українська мова: 144
  • Математика: 126
  • Історія України: 134
3 Пазяк Х. В. 0.000 Зареєстровано
4 Сенів А. М. 0.000 Зареєстровано
5 Білецька Д. І. 0.000 Зареєстровано
6 Гофер В. С. 0.000 Зареєстровано
7 Чмир Ю. Б. 0.000 Зареєстровано
8 Романченко В. В. 0.000 Зареєстровано
9 Гринчак О. А. 0.000 Зареєстровано
10 Савсюк С. О. 0.000 Зареєстровано
11 Рудь С. Ю. 0.000 Зареєстровано
12 Мудрейко В. І. 0.000 Зареєстровано
13 Мінгальова Т. І. 0.000 Зареєстровано
14 Фрис Б. М. 0.000 Зареєстровано
15 Васьо О. С. 0.000 Зареєстровано
16 Годя В. В. 0.000 Зареєстровано
17 Савсюк С. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)