Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 25
Заяв 15
/ Виробництво харчової продукції
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ярем Ю. С. 181.000 Зареєстровано 136 131 145 167
  • Українська мова: 136
  • Математика: 131
  • Історія України: 145
  • Українська література: 167
2 Даниляк А. М. 178.000 Зареєстровано 146 137 148 140
  • Українська мова: 146
  • Математика: 137
  • Історія України: 148
  • Географія: 140
3 Пазяк Х. В. 0.000 Зареєстровано
4 Сенів А. М. 0.000 Зареєстровано
5 Сисун М. А. 0.000 Зареєстровано
6 Лех М. І. 0.000 Зареєстровано
7 Чмир Ю. Б. 0.000 Зареєстровано
8 Білецька Д. І. 0.000 Зареєстровано
9 Скаковський М. А. 0.000 Зареєстровано
10 Заболотній Д. О. 0.000 Зареєстровано
11 Вантух В. М. 0.000 Зареєстровано
12 Дубневич Д. Ю. 0.000 Зареєстровано
13 Фрис Б. М. 0.000 Зареєстровано
14 Воляник П. Ю. 0.000 Зареєстровано
15 Химич О. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)