Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВХТБО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 10
/ Зберігання, консервування та переробка м'яса
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Галич О. Ю. 0.000 Зареєстровано
2 Коритна К. О. 0.000 Зареєстровано
3 Бородінчік Т. В. 0.000 Зареєстровано
4 Кучеренко К. А. 0.000 Зареєстровано
5 Алгаєв Р. Т. 0.000 Зареєстровано
6 Денисенко Д. Р. 0.000 Зареєстровано
7 Жижера В. В. 0.000 Зареєстровано
8 Коханов І. І. 0.000 Зареєстровано
9 Плужник К. М. 0.000 Зареєстровано
10 Яшина Д. Д. 0.000 Зареєстровано