Зачекайте...

.

Спеціальність
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 20 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 8м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 57 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 53 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 36 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 34 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 24 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 8м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 8м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 13 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 8м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 18 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 11 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 10 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 9 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 13 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 8м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 9м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Механічне відділення
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 8м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 3м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Відділення харчових технологій та бухгалтерського обліку
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 4 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 9м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Холодильне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 8м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ "Харківський фаховий коледж харчової промисловості Державного біотехнологічного університету" у 2025 році