Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВХТБО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 9
/ Виробництво харчової продукції
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Галич О. Ю. 0.000 Зареєстровано
2 Гонтар В. О. 0.000 Зареєстровано
3 Кваша К. Д. 0.000 Зареєстровано
4 Бородінчік Т. В. 0.000 Зареєстровано
5 Коритна К. О. 0.000 Зареєстровано
6 Ісаєв Р. С. 0.000 Зареєстровано
7 Лупандін М. О. 0.000 Зареєстровано
8 Гавриленко В. В. 0.000 Зареєстровано
9 Водолазька К. В. 0.000 Зареєстровано