Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВХТБО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 18
/ Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Коломієць Д. К. 169.000 Зареєстровано 140 108 145 149
  • Українська мова: 140
  • Математика: 108
  • Історія України: 145
  • Іноземна мова: 149
  • РК: 1.07
2 Кухарська К. О. 163.000 Зареєстровано 136 108 134 142
  • Українська мова: 136
  • Математика: 108
  • Історія України: 134
  • Біологія: 142
  • РК: 1.07
3 Галич О. Ю. 0.000 Зареєстровано
4 Матяк Є. С. 0.000 Зареєстровано
5 Коритна К. О. 0.000 Зареєстровано
6 Бородінчік Т. В. 0.000 Зареєстровано
7 Путятіна Я. О. 0.000 Зареєстровано
8 Лупандін М. О. 0.000 Зареєстровано
9 Мацак Н. М. 0.000 Зареєстровано
10 Коханов І. І. 0.000 Зареєстровано
11 Жижера В. В. 0.000 Зареєстровано
12 Якубов С. Р. 0.000 Зареєстровано
13 Ансіна Є. В. 0.000 Зареєстровано
14 Гавриленко В. В. 0.000 Зареєстровано
15 Пікалов О. О. 0.000 Зареєстровано
16 Плужник К. М. 0.000 Зареєстровано
17 Яшина Д. Д. 0.000 Зареєстровано
18 Пікалов О. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)