Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВХТБО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 11
/ Зберігання, консервування та переробка молока
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кухарська К. О. 163.000 Зареєстровано 136 108 134 142
  • Українська мова: 136
  • Математика: 108
  • Історія України: 134
  • Біологія: 142
  • РК: 1.07
2 Галич О. Ю. 0.000 Зареєстровано
3 Губар М. О. 0.000 Зареєстровано
4 Коритна К. О. 0.000 Зареєстровано
5 Путятіна Я. О. 0.000 Зареєстровано
6 Клімова Т. В. 0.000 Зареєстровано
7 Коваль Р. О. 0.000 Зареєстровано
8 Жижера В. В. 0.000 Зареєстровано
9 Коханов І. І. 0.000 Зареєстровано
10 Гавриленко В. В. 0.000 Зареєстровано
11 Плужник К. М. 0.000 Зареєстровано