Зачекайте...

G13 Харчові технології

ХТСО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 30 • БМ 10 • К 20
Заяв 17 • Конкурс на бюджет 1.7
/ Виробництво харчової продукції
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Колодяжна Д. В. 177.000 Допущено 150 137 138
  • Українська мова: 150
  • Математика: 137
  • Історія України: 138
  • РК: 1.07
2 Крамарчук Р. Я. 0.000 Зареєстровано
3 Мошніна А. Є. 0.000 Зареєстровано
4 Самотой А. А. 0.000 Зареєстровано
5 Верелюсов О. І. 0.000 Зареєстровано
6 Ждан В. І. 0.000 Зареєстровано
7 Петренко Д. С. 0.000 Зареєстровано
8 Сеніченко І. А. 0.000 Зареєстровано
9 Коц Є. О. 0.000 Зареєстровано
10 Трощій Д. О. 0.000 Зареєстровано
11 Фадєєв П. П. 0.000 Зареєстровано
12 Цьома Д. О. 0.000 Зареєстровано
13 Ященко В. С. 0.000 Зареєстровано
14 Рудяк О. В. 0.000 Зареєстровано
15 Хоменко А. А. 0.000 Зареєстровано
16 Редько М. С. 0.000 Зареєстровано
17 Чугунов А. М. 0.000 Зареєстровано