ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Менеджмент Економіки та бізнесу
Торговельний менеджмент, Менеджмент
Заяв 0
БМ
5 max
ВМ
25
Контракт
25
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 10м
|
|||||||
Менеджмент Економіки та бізнесу
Торговельний менеджмент, Менеджмент
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 9м
|
|||||||
Менеджмент Економіки та бізнесу
Торговельний менеджмент, Менеджмент
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 8м
|
|||||||
Маркетинг Економіки та бізнесу
Заяв 0
БМ
5 max
ВМ
49
Контракт
49
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 10м
|
|||||||
Маркетинг Економіки та бізнесу
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 8м
|
|||||||
Маркетинг Економіки та бізнесу
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 9м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанні технології, Харчові технології
Заяв 0
БМ
5 max
ВМ
25
Контракт
25
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанні технології, Харчові технології
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 8м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанні технології, Харчові технології
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 9м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Харчових технологій та сфери обслуговування
Готельно-ресторанна справа, Ресторанна справа
Заяв 0
БМ
5 max
ВМ
25
Контракт
25
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Харчових технологій та сфери обслуговування
Готельно-ресторанна справа, Ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 9м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Харчових технологій та сфери обслуговування
Готельно-ресторанна справа, Ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
3р 8м
|
|||||||
Менеджмент Економіки та бізнесу
Торговельний менеджмент
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 9м
|
|||||||
Менеджмент Економіки та бізнесу
Торговельний менеджмент
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 8м
|
|||||||
Менеджмент Економіки та бізнесу
Торговельний менеджмент
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 8м
|
|||||||
Менеджмент Економіки та бізнесу
Торговельний менеджмент
Заяв 0
БМ
—
ВМ
13
Контракт
13
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|||||||
Менеджмент Економіки та бізнесу
Торговельний менеджмент
Заяв 0
БМ
—
ВМ
8
Контракт
8
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|||||||
Менеджмент Економіки та бізнесу
Торговельний менеджмент
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 9м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанні технології
Заяв 0
БМ
5 max
ВМ
20
Контракт
20
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанні технології
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 9м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанні технології
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанні технології
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанні технології
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 8м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанні технології
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 8м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Харчових технологій та сфери обслуговування
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 8м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Харчових технологій та сфери обслуговування
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 9м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Харчових технологій та сфери обслуговування
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|||||||
Менеджмент Економіки та бізнесу
Торговельний менеджмент
Заяв 0
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Бакалавр (на основі:Бакалавр)
•
2р 8м
|
|||||||
Менеджмент Економіки та бізнесу
Торговельний менеджмент
Заяв 0
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Бакалавр (на основі:Бакалавр)
•
1р 8м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанні технології
Заяв 0
БМ
—
ВМ
9
Контракт
9
Бакалавр (на основі:Бакалавр)
•
1р 8м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанні технології
Заяв 0
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Бакалавр (на основі:Бакалавр)
•
2р 8м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Харчових технологій та сфери обслуговування
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Бакалавр (на основі:Бакалавр)
•
2р 8м
|
|||||||
Облік і оподаткування Економіки та бізнесу
Бухгалтерський облік
Заяв 26
БМ
5
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Економіки та бізнесу
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування Економіки та бізнесу
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок Економіки та бізнесу
Фінанси і кредит
Заяв 48
БМ
5
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок Економіки та бізнесу
Фінанси і кредит
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок Економіки та бізнесу
Фінанси і кредит
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Менеджмент Економіки та бізнесу
Менеджмент організацій торгівлі
Заяв 84
БМ
5
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Менеджмент Економіки та бізнесу
Менеджмент організацій торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Менеджмент Економіки та бізнесу
Менеджмент організацій торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Маркетинг Економіки та бізнесу
Комерційна діяльність, Цифровий маркетинг
Заяв 83
БМ
9
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Маркетинг Економіки та бізнесу
Комерційна діяльність, Цифровий маркетинг
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Маркетинг Економіки та бізнесу
Комерційна діяльність, Цифровий маркетинг
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Виробництво харчової продукції
Заяв 36
БМ
10
ВМ
45
Контракт
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанне обслуговування
Заяв 80
БМ
9
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Туризм та рекреація Харчових технологій та сфери обслуговування
Туристичне обслуговування, Індустрія дозвілля
Заяв 53
БМ
5
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Туризм та рекреація Харчових технологій та сфери обслуговування
Туристичне обслуговування, Індустрія дозвілля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Туризм та рекреація Харчових технологій та сфери обслуговування
Туристичне обслуговування, Індустрія дозвілля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Економіки та бізнесу
Бухгалтерський облік, Податковий контролінг
Заяв 29
БМ
5
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування Економіки та бізнесу
Бухгалтерський облік, Податковий контролінг
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|||||||
Облік і оподаткування Економіки та бізнесу
Бухгалтерський облік, Податковий контролінг
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок Економіки та бізнесу
Фінанси, банківська справа та страхування, Фінанси і кредит
Заяв 32
БМ
7
ВМ
27
Контракт
27
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок Економіки та бізнесу
Фінанси, банківська справа та страхування, Фінанси і кредит
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|||||||
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок Економіки та бізнесу
Фінанси, банківська справа та страхування, Фінанси і кредит
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Менеджмент Економіки та бізнесу
Менеджмент організацій торгівлі
Заяв 57
БМ
n/a
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Менеджмент Економіки та бізнесу
Менеджмент організацій торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 3м
|
|||||||
Менеджмент Економіки та бізнесу
Менеджмент організацій торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Маркетинг Економіки та бізнесу
Комерційна діяльність, Цифровий маркетинг
Заяв 44
БМ
2
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Маркетинг Економіки та бізнесу
Комерційна діяльність, Цифровий маркетинг
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|||||||
Маркетинг Економіки та бізнесу
Комерційна діяльність, Цифровий маркетинг
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Виробництво харчової продукції, Українська автентична кухня
Заяв 39
БМ
20
ВМ
200
Контракт
200
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Виробництво харчової продукції, Українська автентична кухня
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 3м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Виробництво харчової продукції, Українська автентична кухня
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанне обслуговування, Готельно-ресторанна справа
Заяв 52
БМ
4
ВМ
55
Контракт
55
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанне обслуговування, Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанне обслуговування, Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Туризм та рекреація Харчових технологій та сфери обслуговування
Туристичне обслуговування, Індустрія дозвілля
Заяв 31
БМ
n/a
ВМ
55
Контракт
55
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Туризм та рекреація Харчових технологій та сфери обслуговування
Туристичне обслуговування, Індустрія дозвілля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|||||||
Туризм та рекреація Харчових технологій та сфери обслуговування
Туристичне обслуговування, Індустрія дозвілля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування Економіки та бізнесу
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
8м
|
|||||||
Облік і оподаткування Економіки та бізнесу
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
9м
|
|||||||
Облік і оподаткування Економіки та бізнесу
Бухгалтерський облік
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Виробництво харчової продукції
Заяв 17
БМ
10
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 3м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанне обслуговування
Заяв 2
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
8м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Харчових технологій та сфери обслуговування
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
9м
|
|||||||
Туризм та рекреація Харчових технологій та сфери обслуговування
Туристичне обслуговування
Заяв 1
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|||||||
Туризм та рекреація Харчових технологій та сфери обслуговування
Туристичне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
8м
|
|||||||
Туризм та рекреація Харчових технологій та сфери обслуговування
Туристичне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
9м
|
|||||||
Харчові технології Харчових технологій та сфери обслуговування
Виробництво харчової продукції
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 5м
|