Зачекайте...

G13 Харчові технології

ЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 150 • К 145
Заяв 6
/ Виробництво харчової продукції
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Недбайло А. В. 0.000 Зареєстровано
2 Поспехова С. В. 0.000 Зареєстровано
3 Живило О. В. 0.000 Зареєстровано
4 Коваль О. О. 0.000 Зареєстровано
5 Нагірняк Н. В. 0.000 Зареєстровано
6 Дармограй О. А. 0.000 Зареєстровано