Зачекайте...

ВСП КФКРГ НУХТ

Спеціальність
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 76 БМ n/a ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 30 БМ n/a ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 13 БМ n/a ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 77 БМ n/a ВМ 75 Контракт 75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ 75 Контракт 75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 11 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 4 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 3 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 28 БМ ВМ 75 Контракт 75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ 75 Контракт 75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 1 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 4 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 1 БМ ВМ 75 Контракт 75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ 75 Контракт 75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 1 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 5м
Харчові технології
Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 5м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ 75 Контракт 75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 10м
Харчові технології
Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр) 2р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр) 2р 5м
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ 75 Контракт 75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр) 1р 10м

Конкурсні пропозиції Вiдокремлений структурний пiдроздiл «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Нацiонального унiверситету харчових технологiй» (ВСП КФКРГ НУХТ) у 2025 році