ВСП КФКРГ НУХТ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 76
БМ
n/a
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 30
БМ
n/a
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 13
БМ
n/a
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 77
БМ
n/a
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 11
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 4
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 3
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 28
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 1
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 4
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 1
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 1
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
150
Контракт
150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 5м
|
|||||||
Енерговиробництво / Холодильні та кліматичні технології Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0
БМ
—
ВМ
50
Контракт
50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Економіко-технічне відділення
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
75
Контракт
75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
1р 10м
|