Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 45
Заяв 31
/ Виробництво харчової продукції
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рибачук С. А. 0.000 Зареєстровано
2 Білий В. А. 0.000 Зареєстровано
3 Боличев Н. О. 0.000 Зареєстровано
4 Шиян М. М. 0.000 Зареєстровано
5 Польовий П. Т. 0.000 Зареєстровано
6 Маньковський М. І. 0.000 Зареєстровано
7 Шубинець І. І. 0.000 Зареєстровано
8 Бабій В. І. 0.000 Зареєстровано
9 Євтушик Ю. В. 0.000 Зареєстровано
10 Василенко Є. В. 0.000 Зареєстровано
11 Братковський Б. В. 0.000 Зареєстровано
12 Гірший Ю. А. 0.000 Зареєстровано
13 Улан Р. І. 0.000 Зареєстровано
14 Курилас А. М. 0.000 Зареєстровано
15 Ващишин Н. М. 0.000 Зареєстровано
16 Сковронська С. А. 0.000 Зареєстровано
17 Скіра В. В. 0.000 Зареєстровано
18 Мартин О. М. 0.000 Зареєстровано
19 Снєжковський А. С. 0.000 Зареєстровано
20 Крок Д. Ю. 0.000 Зареєстровано
21 Павлишин О. П. 0.000 Зареєстровано
22 Салієв М. В. 0.000 Зареєстровано
23 Вавринкевич Н. Т. 0.000 Зареєстровано
24 Метельська М. І. 0.000 Зареєстровано
25 Вергун Х. С. 0.000 Зареєстровано
26 Гахова М. Є. 0.000 Зареєстровано
27 Сидоренков А. А. 0.000 Зареєстровано
28 Карамалієв А. С. 0.000 Зареєстровано
29 Боднар М. В. 0.000 Зареєстровано
30 Федьків Ю. В. 0.000 Зареєстровано
31 Хренкова Я. К. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)