Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 30
Заяв 15
/ Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Курилас А. М. 181.000 Допущено 181
  • Співбесіда: 181
Співбесіда
2 Загайська С. А. 181.000 Допущено 181
  • Співбесіда: 181
3 Вовк А. В. 179.000 Допущено 179
  • Співбесіда: 179
4 Грицко В. В. 170.000 Допущено 170
  • Співбесіда: 170
5 Свідняк С. П. 169.000 Допущено 169
  • Співбесіда: 169
6 Мартин О. М. 157.000 Допущено 157
  • Співбесіда: 157
7 Курпіта І. П. 157.000 Допущено 157
  • Співбесіда: 157
8 Шиян М. М. 156.000 Допущено 156
  • Співбесіда: 156
9 Кошик М. А. 155.000 Допущено 155
  • Співбесіда: 155
10 Теслюк К. І. 148.000 Допущено 148
  • Співбесіда: 148
11 Бабій В. І. 148.000 Допущено 148
  • Співбесіда: 148
12 Курбанов І. М. 136.000 Допущено 136
  • Співбесіда: 136
13 Маньковський М. І. 120.000 Допущено 120
  • Співбесіда: 120
14 Шубинець І. І. 112.000 Допущено 112
  • Співбесіда: 112
15 Забронська Т. А. 0.000 Відмова