Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 150 • К 150
Заяв 12
/ Виробництво харчової продукції
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Тригуб Н. С. 0.000 Зареєстровано
2 Чухрай В. О. 0.000 Зареєстровано
3 Ніколаєнко І. О. 0.000 Зареєстровано
4 Марценюк І. В. 0.000 Зареєстровано
5 Дешевий Д. Є. 0.000 Зареєстровано
6 Рубленко Д. В. 0.000 Зареєстровано
7 Ісаєв Р. С. 0.000 Зареєстровано
8 Коломоєць І. Р. 0.000 Зареєстровано
9 Степанов В. А. 0.000 Зареєстровано
10 Римарева Є. І. 0.000 Зареєстровано
11 Сясько В. В. 0.000 Зареєстровано
12 Шевчик К. В. 0.000 Зареєстровано