Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 30
Заяв 16
/ Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бєдарєв А. С. 136.000 Допущено 136
  • Співбесіда: 136
Співбесіда
2 Чопко Т. М. 144.000 Допущено 144
  • Співбесіда: 144
Співбесіда
3 Стадник Р. Б. 182.000 Допущено 182
  • Співбесіда: 182
4 Шах Н. А. 172.000 Допущено 172
  • Співбесіда: 172
5 Зайко О. І. 172.000 Допущено 172
  • Співбесіда: 172
6 Снєжковський А. С. 172.000 Допущено 172
  • Співбесіда: 172
7 Прокулевич А. 160.000 Допущено 160
  • Співбесіда: 160
8 Мартин О. М. 157.000 Допущено 157
  • Співбесіда: 157
9 Сендега Д. І. 156.000 Допущено 156
  • Співбесіда: 156
10 Сірко М. Р. 148.000 Допущено 148
  • Співбесіда: 148
11 Ковалів М. В. 148.000 Допущено 148
  • Співбесіда: 148
12 Дунець Н. В. 131.000 Допущено 131
  • Співбесіда: 131
13 Маньковський М. І. 120.000 Допущено 120
  • Співбесіда: 120
14 Рибачук С. А. 119.000 Допущено 119
  • Співбесіда: 119
15 Вавринкевич Н. Т. 112.000 Допущено 112
  • Співбесіда: 112
16 Заморило Ю. П. 100.000 Допущено 100
  • Співбесіда: 100