Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 20
Заяв 7
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Тупий М. Р. 183.000 Зареєстровано 146 145 147
  • Українська мова: 146
  • Математика: 145
  • Іноземна мова: 147
2 Фітель А. С. 145.000 Зареєстровано 110 115 120 120
  • Українська мова: 110
  • Математика: 115
  • Історія України: 120
  • Українська література: 120
3 Баран А. М. 0.000 Зареєстровано
4 Чумак М. М. 0.000 Зареєстровано
5 Туриця А. В. 0.000 Зареєстровано
6 Бєлєвцев О. О. 0.000 Зареєстровано
7 Притула Ю. Ю. 0.000 Зареєстровано