-
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Бібліотечна, інформаційна та архівна справа Дніпровський фаховий коледж Київського університету культури
Інформаційна, бібліотечна та архівна справа
Заяв 17
БМ
—
ВМ
70
Контракт
70
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Бібліотечна, інформаційна та архівна справа Дніпровський фаховий коледж Київського університету культури
Інформаційна, бібліотечна та архівна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|
Бібліотечна, інформаційна та архівна справа Дніпровський фаховий коледж Київського університету культури
Інформаційна, бібліотечна та архівна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Дизайн / Графічний дизайн Дніпровський фаховий коледж Київського університету культури
Заяв 38
БМ
—
ВМ
170
Контракт
170
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Дизайн / Графічний дизайн Дніпровський фаховий коледж Київського університету культури
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 8м
|
|
Дизайн / Графічний дизайн Дніпровський фаховий коледж Київського університету культури
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Дніпровський фаховий коледж Київського університету культури
Готельно-ресторанна справа
Заяв 26
БМ
—
ВМ
200
Контракт
200
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Дніпровський фаховий коледж Київського університету культури
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 8м
|
|
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Дніпровський фаховий коледж Київського університету культури
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|