Зачекайте...

ВСП ТПФК ВНАУ

Спеціальність
Облік і оподаткування
Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 45 БМ n/a ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 9м
Менеджмент
Юридичне
Заяв 51 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Менеджмент
Юридичне
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Секретарська та офісна справа
Юридичне
Документаційно-інформаційне забезпечення адміністративної і правничої діяльності
Заяв 93 БМ ВМ 75 Контракт 75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Машинобудування / Технологічні машини та обладнання
Бухгалтерсько-механічне
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 42 БМ n/a ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Машинобудування
Бухгалтерсько-механічне
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Технологічне
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 34 БМ n/a ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 31 БМ n/a ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 11 БМ n/a ВМ 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 9 БМ n/a ВМ 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Технологічне
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Облік і оподаткування
Бухгалтерсько-механічне
Бухгалтерський облік
Заяв 11 БМ ВМ 16 Контракт 16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Машинобудування
Бухгалтерсько-механічне
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 13 БМ ВМ 9 Контракт 9
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Технологічне
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 18 БМ n/a ВМ 11
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Технологічне
Виробництво харчової продукції
Заяв 17 БМ n/a ВМ 13
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 13 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 11 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 3 БМ ВМ 16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Харчові технології
Технологічне
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 1 БМ ВМ 16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ «Технологічно-промисловий фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» (ВСП ТПФК ВНАУ) у 2025 році