Зачекайте...

Спеціальності

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 50

Регіон

ОКР

Напрям підготовки

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2015 | 2015

харчові технології та інженерія

ВМ 210 / БМ 85
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
28
Конкурс
0.33
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 210 / БМ 78
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
33
Конкурс
0.42
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 160 / БМ 72
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
0
Конкурс
0
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 210 / БМ 70
Бакалавр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів

Предмети

Математика (k=0.3)
Хімія (k=0.4)
Українська мова та література (k=0.2)
Поданих заяв
366
Конкурс
5.23
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 160 / БМ 69
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
4
Конкурс
0.06
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 135 / БМ 68
Бакалавр , денна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю

Предмети

Математика (k=0.3)
Хімія (k=0.4)
Українська мова та література (k=0.2)
Поданих заяв
260
Конкурс
3.82
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 160 / БМ 68
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
1
Конкурс
0.01
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 160 / БМ 67
Бакалавр , денна форма
Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв

Предмети

Математика (k=0.3)
Хімія (k=0.4)
Українська мова та література (k=0.2)
Поданих заяв
274
Конкурс
4.09
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 160 / БМ 64
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
3
Конкурс
0.05
Додатково
Статистика

технологічна експертиза та безпека харчової продукції

ВМ 120 / БМ 45
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
0
Конкурс
0
Додатково
Статистика