Зачекайте...
Канал

Спеціальності

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 12

Регіон

ОКР

Напрям підготовки

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2015 | 2015

зберігання, консервування та переробка м'яса

ВМ 25 / БМ 15
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма

Предмети

Українська мова, профільний
Математика
Прохідний бал
17
Поданих заяв
18

зберігання і переробка зерна

ВМ 50 / БМ 15
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма

Предмети

Математика, профільний
Українська мова
Прохідний бал
17.6
Поданих заяв
17

бродильне виробництво і виноробство

ВМ 25 / БМ 15
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма

Предмети

Математика, профільний
Українська мова
Прохідний бал
15.5
Поданих заяв
17

зберігання, консервування та переробка молока

ВМ 25 / БМ 10
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма

Предмети

Українська мова, профільний
Математика
Прохідний бал
15.2
Поданих заяв
13

зберігання і переробка зерна

ВМ 50 / БМ 0
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма

Предмети

Математика або Хімія, профільний
Українська мова та література
Прохідний бал
Поданих заяв
21

бродильне виробництво і виноробство

ВМ 25 / БМ 0
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма

Предмети

Математика або Хімія, профільний
Українська мова та література
Прохідний бал
Поданих заяв
10

зберігання, консервування та переробка молока

ВМ 25 / БМ 0
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма

Предмети

Математика або Хімія, профільний
Українська мова та література
Прохідний бал
Поданих заяв
4

зберігання, консервування та переробка м'яса

ВМ 25 / БМ 0
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма

Предмети

Математика або Хімія, профільний
Українська мова та література
Прохідний бал
Поданих заяв
12

зберігання і переробка зерна

ВМ 50 / БМ 0
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма

Предмети

Фаховий іспит, профільний
Прохідний бал
Поданих заяв
6

бродильне виробництво і виноробство

ВМ 25 / БМ 0
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма

Предмети

Фаховий іспит, профільний
Прохідний бал
Поданих заяв
2