Зачекайте...

Спеціальності

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 17

Регіон

ОКР

Галузь знань

Напрям підготовки

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2015 | 2015

бродильне виробництво і виноробство

ВМ 60 / БМ 23
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Математика, профільний
Українська мова
Прохідний бал
14.6
Поданих заяв
23

зберігання і переробка зерна

ВМ 60 / БМ 23
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Математика, профільний
Українська мова
Прохідний бал
13.1
Поданих заяв
23

експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв

ВМ 60 / БМ 21
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв"

Предмети

Математика
Українська мова
Прохідний бал
14.1
Поданих заяв
22

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

ВМ 30 / БМ 13
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Математика
Українська мова
Прохідний бал
14.5
Поданих заяв
13

експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв

ВМ 60 / БМ 5
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв"

Предмети

Математика або Фізика, профільний
Українська мова та література
Прохідний бал
300.5
Поданих заяв
5

зберігання і переробка зерна

ВМ 60 / БМ 4
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Математика або Хімія, профільний
Українська мова та література
Прохідний бал
287
Поданих заяв
4

бродильне виробництво і виноробство

ВМ 60 / БМ 3
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Виробництво пива і безалкогольних напоїв

Предмети

Математика або Хімія, профільний
Українська мова та література
Прохідний бал
295
Поданих заяв
3

експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв

ВМ 0 / БМ 0
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , денна форма
Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв"

Предмети

Фаховий іспит, профільний
Прохідний бал
Поданих заяв
0

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

ВМ 30 / БМ 0
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Предмети

Математика або Хімія, профільний
Українська мова та література
Прохідний бал
Поданих заяв
1

бродильне виробництво і виноробство

ВМ 0 / БМ 0
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Виробництво пива і безалкогольних напоїв

Предмети

Фаховий іспит, профільний
Прохідний бал
Поданих заяв
0