Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 8

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 50 / БМmax 15 / БМ min 2

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 100, k=0.050)
Поданих заяв
176
Конкурс
11.73
Зараховано
40

Харчові технології ВМ 25 / БМmax 3 / БМ min 2

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 100, k=0.050)
Поданих заяв
14
Конкурс
4.67
Зараховано
3

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування)
Харчові технології (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
2
Зараховано
2

Харчові технології ВМ 5 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
29
Зараховано
5

Харчові технології ВМ 25 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування)
Харчові технології (Вступний іспит)
Іноземна мова (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
29
Зараховано
15

Харчові технології ВМ 16 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування)
Харчові технології (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
49
Рекомендовано
1
Зараховано
20

Харчові технології ВМ 22 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування)
Харчові технології (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
8
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 5 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Харчові технології (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
38
Зараховано
3