Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 7

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 30 / БМ 0

Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Поданих заяв
3

Харчові технології ВМ 5 / БМ 0

Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Поданих заяв
11

Харчові технології ВМ 30 / БМ 0

Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Поданих заяв
8

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 0.4)
Поданих заяв
28
Рекомендовано
1
Зараховано
18

Харчові технології ВМ 25 / БМ n/a

Молодший спеціаліст(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Кваліфікований робітник") • денна форма • 1р 10м

Предмети

"Технологія приготування їжі" (Фахове випробування, балmin 25)
Українська мова (вступний іспит, балmin 25)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
29
Зараховано
26

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 0.4)
Поданих заяв
36
Зараховано
16

Харчові технології ВМ 20 / БМ n/a

Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 0.4)
Поданих заяв
41
Рекомендовано
1
Зараховано
18