Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 48

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 145 / БМmax 50 / БМ min 1

Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
192
Конкурс
3.84
Зараховано
51

Харчові технології ВМ 185 / БМmax 50 / БМ min 1

Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
159
Конкурс
3.18
Зараховано
27

Харчові технології ВМ 200 / БМmax 33 / БМ min 1

Факультет: Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
134
Конкурс
4.06
Зараховано
30

Харчові технології ВМ 225 / БМmax 30 / БМ min 1

Факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
110
Конкурс
3.67
Зараховано
6

Харчові технології ВМ 100 / БМmax 17 / БМ min 1

Факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
116
Конкурс
6.82
Зараховано
19

Харчові технології ВМ 20 / БМ 0

Факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
Магістр • заочна форма • 1р 10м

Предмети

Фахове випробування (співбесіда) (Фахове випробування)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
5
Зараховано
3

Харчові технології ВМ 130 / БМ 0

Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.050)
Поданих заяв
7
Рекомендовано
6
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 130 / БМ 0

Факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 1р 10м

Предмети

Фахове випробування (співбесіда) (Фахове випробування)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
26
Зараховано
22

Харчові технології ВМ 20 / БМ 0

Факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
Магістр • заочна форма • 1р 10м

Предмети

Фахове випробування (співбесіда) (Фахове випробування)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
6
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 135 / БМ 0

Факультет: Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Фахове випробування (співбесіда) (Фахове випробування)
Фахове випробування (співбесіда) (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
12
Зараховано
8