Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 20 / БМ НЕМАЄ

Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства • Магістр • заочна форма • 1р 10м
Подано заяв: 5
Зараховано: 3
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Беспалько Т. О. 10.670 До наказу (контракт) Фах. вип. 4.50
Іноз. мов. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.17
РK: 1.01
CK: —
+
2
Юдіна Т. О. 9.990 До наказу (контракт) Фах. вип. 3.50
Іноз. мов. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.49
РK: 1.01
CK: —
+
3
Матвійчук О. І. 9.740 До наказу (контракт) Фах. вип. 3.50
Іноз. мов. 3.00
Сер. бал док. про освіт. 3.24
РK: 1.01
CK: —
+
4
Тропець А. В. 4.210 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 4.21
РK: 1.01
CK: —
5
Костюк Ю. С. 3.790 Зареєстровано Фах. вип. 0.00
Іноз. мов. 0.00
Сер. бал док. про освіт. 3.79
РK: 1.01
CK: —