Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 8

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 52 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 7м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 60, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
52
Рекомендовано
1
Зараховано
51

Харчові технології ВМ 25 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 60, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
26
Зараховано
23

Харчові технології ВМ 127 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, k=0.500)
Іноземна мова (Вступний іспит, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
61
Зараховано
60

Харчові технології ВМ 10 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 60, k=0.900)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
1
Рекомендовано
1

Харчові технології ВМ 9 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Магістр • заочна форма • 1р 10м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, k=0.500)
Додаткове вступне випробування (Загальноінженерна підготовка) (Фахове випробування, k=0.200)
Іноземна мова (Вступний іспит, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
9
Зараховано
9

Харчові технології ВМ 23 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, k=0.500)
Іноземна мова (Вступний іспит, k=0.400)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
27
Рекомендовано
1
Зараховано
21

Харчові технології ВМ 295 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 4р 7м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.090)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.010)
Поданих заяв
21
Рекомендовано
17
Зараховано
4

Харчові технології ВМ 80 / БМ 0

Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.090)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.010)
Поданих заяв
79
Рекомендовано
63
Зараховано
16